Hurtig levering |Fri fragt ved køb over 750kr |Eksklusive smagsoplevelser

Handelsbetingelser

Priser
Betaling
Eventyrpriser
Bestilling
Levering
Kundeservice
Returret
Reklamationsret
Persondatapolitik og cookies
Yderligespørgsmål

Generelt


Eventyrvin.dk drives og ejes af eventyrgroup IVS Hyrdinden 8 5270 Odense N. E-mail: info@eventyrvin.dk Tlf.: 27850880 Cvr.nr.: 32309178 Etableringsår: 2014

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms samt p.t. gældende afgifter. Priserne er dagspriser.
Eventyrvin.dk tager forbehold for åbenlyse tastefejl. I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. Derudover forbeholder vi os retten til at opdatere priser og ændre afgifter i det omfang, det er nødvendigt. Hjemmesiden er senest opdateret 18.08.2016. 
Ved bestilling over 750 Dkr inkl moms leveres fragtfrit, dette er dog ikke gældende for Eventyrpriser idet der her altid tilkommer fragt.

Betaling

Der kan betales via PayPal med Visakort, MasterCard, Americanexpress og via Bankoverførsel.
OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere her. Der kan endvidere betales med mobile pay ved afhentning af varen på adressen.
Der tages ikke gebyr ved betaling på eventyrvin.dk.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra eventyrvin.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
ViaBill - Køb for op til 2000 dkr kan opdeles i rater op til 24 mdr gebyr og rentefrit. Ved køb over 2000 kr via ViaBill tilkommer renter og gebyr. (Handelsbetingelser).


Eventyrpriser
Som privatforbruger og til egen husholdning giver vi dig tilgang til kun at betale listeprisen fratrukket 15%  inklusiv moms og afgifter til staten.
Adgang til Eventyrpriserne gives automatisk når din betaling af de kr. 120 er registreret. Priserne er herefter tilgængelige i 12 mdr. frem, eventyrpriserne på varer i shoppen er kun beregnet for private husholdninger.
Ved misbrug er det ikke muligt at forny aftaleperioden for din husstand, men du er herefter velkommen til at handle i shoppen på normale standard vilkår.
Misbrug er betegnet ved organiseret indkøb til flere husholdninger eller indkøb til erhvervsmæssigt brug.
Gennemsnits årsforbrug pr. husholdning vurderes ud fra nedenstående mængder:
Kaffe:  50 kg
Vin:      300 flasker
Te:       kr. 1.000 
Ved fortrydelse af dit medlemskab før de 12 mdr udløb betales ydelsen på kr 120,- retur, og du efterfaktureres herefter forskellen mellem eventyrpris og den gældende shoppris, for de varer du har købt til eventyrpris i medlemsperioden.


Bestilling
På eventyrvin.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på Tlf. 27850880.  Du er også velkommen i vores vinkælder for gennemsyn eller smagning af varen ved forudgående aftale.
Det er muligt at se tidligere ordrer ved dii personlige login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@eventyrvin.dk.”


Levering
Levering sker med DAO, Post Danmark og GLS inden for 1-6 arbejdsdage.  Vi leverer til (DK - S - N - D). Leveringen anses for afsluttet, når du har modtaget varen.
Afhentning kan ske efter aftale med Eventyrvin.
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:
Fragtpriser incl moms.
0 -20 kg fra 45 kr
Over 20 kg fra 150  kr
Maks længde 200cm maks vægt pr pakke 20 kg.
Eventyrvin anbefaler dig som privat kunde, at få varen leveret direkte til din arbejdsplads, så posten ikke går forgæves

Med din varebestilling vedlægger vi vores handelsbetingelser samt vores standardfortrydelsesformular.
Levering uden for EU her tilkommer afgift til indfortoldning samt told og afgift efter landets gældende afgiftssatser. 

Kundeservice
Er du i tvivl om hvilken vin du skal vælge, eller hvilken type kaffebrygger der passer til dit behov, kan du træffe os pr. tlf. på 27850880 fra 08:00 til 21:00 alle ugens dage.
Du kan også maile til os på info@eventyrvin.dk hvor vi besvarer din henvendelse indenfor 24 timer. Eventyrvin.dk er ikke længere en e-mærket netbutik, vi har valgt at stå uden for, for ikke at tilføre dig yderligere omkostninger når du handler i vores shop. Husk du er altid beskyttet af forbruger loven som vi følger 100%.

Fortrydelseret
Der gives 14 dages returret på varerne, når du handler på eventyrvin.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via 27850880 eller info@eventyrvin.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din vare og nederst i dette afsnit om handelsbetingelser.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for (Vin). Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. (190) DKK.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik: Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, bedes varen sendes til: Eventyrgroup Hyrdinden 8 5270 Odense N
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægge din ordrebekræftelse.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Særligt vedrørende fortrydelsesret på vin, kaffe og te.
er er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen inden for 3 bankdage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Eventyrvin tilbyder desuden fuld returret i 14 dage på uåbnede og kurante flasker, regnet fra den dag de modtages. I forhold til forbrugeraftaleloven, stk. 3 pkt. 4, fremgår det, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er muligt. Derfor kontakt os altid venligst inden, du returnerer varerne, da de ellers ikke vil blive modtaget.
Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret). 


Reklamationsret
Eventyrvin yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Eventyrvin indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Eventyrvin returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Varen sendes til: Eventyrgroup Hyrdinden 8 5270 Odense N
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


Persondatapolitik

Personoplysninger:
3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Eventyrvin, skal du rette henvendelse på info@eventyrvin.dk eller telefon 27850880. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Vi opbevarer ikke personoplysninger krypteret.
Direktøren for Eventyrgroup.dk IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på eventyrvin.dk er Direktør Stig Grau Rasmussen.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Disse oplysninger, er hentet på minecookies.org og opdateret sidst d. 19-01-2014

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse til info@eventyrvin.dk eller ring 27850880 Stig Grau Rasmussen.
Skulle vi mod forventning ikke kunne blive enige om en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet ved køb på over 800 kr. Du kan se mere på www.forbrug.dk. Bemærk at du ikke kan klage ved klagenævn over vin, kaffe og te.
Standardfortrydelsesformular (Hent her)

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Yderligere spørgsmål
Flere oplysninger om sikkerhed ved handel på internettet kan f.eks. findes på adressen www.forbrugersikkerhed.dk

Generelt
Eventyrvin tilbyder salg til virksomheder samt privatpersoner. 
Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol.