Hurtig levering |Fri fragt ved køb over 1000 kr |Eksklusive smagsoplevelser

Om os

Eventyrvin.dk er ikke længere en e-mærket netbutik. Vi har valgt at stå uden for, for ikke at tilføre dig yderligere omkostninger, når du handler i vores shop. Husk du er altid beskyttet af forbruger loven som vi naturligvis følger 100%. 

Sådan handler du i shoppen.


1. Find den eller de varer du ønsker. Læg dem i indkøbskurven, og gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Hvem er vi .

Vi er en række dedikerede og kvalitetsbevidste medarbejdere der har mere end 20 års erfaring inden for hvert vores specialer. Vi tilbyder dig som kunde den højest opnåelige kvalitet der kan opdrives på markedet og som stadig kan betales for almindelige penge.

Vores mission er at give dig som privatforbruger den størst opnåelige kvalitet for den laveste pris. 

Derfor har vi fundet udsøgte kvalitets vine fra de absolut bedste vindistrikter og vinproducenter i Europa vine du ikke tidligere har smagt. Fra bløde til de mest potente rødvine liflige hvidvine eller måske en sprudlende champagne. Vin med garanti for at alle dine smagssanser bliver vakt til en helt igennem stor vinoplevelse.
    
Vi tilbyder nogle af de bedste nyristede helbønne kaffer fra Colombia Sydamerika og Brasilien. Smagsoplevelsen og duftnuancerne fra den friskbryggede espresso kaffe hvis du vælger en af vores espressobrygger løsninger eller kaffe fra vores stempelkande, med kaffe brygget på 100% Arabica kaffebønner gør hele smagsoplevelsen til den fuldendte kaffeoplevelse. 
    
Vi tilbyder dig de mest udsøgte te sorter i verden i Fair Trade og økologisk te i løsvægt fra de absolut bedste teplantager på Sri Lanka "Ceylon te" hvilket giver dig en af verdens bedste smagsoplevelser. En verden af eventyrlige smagsnuancer, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne te drikker, og selvfølgelig er alle vores teer fairtrade mærket eller supportere Fair Ground eller er af  økologisk oprindelse.